Aöf

AÖF Ücretsiz Yüz Yüze Dersler Başlıyor ! Türkiye Geneli

Anadolu Üniversitesi ÖAF Türkiye geneli ücretsiz yüz yüze eğitimleri 13 Ekim 2018 tarihinde başlayacak ve söz konusu eğitimler 11 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecektir.

AÖF’TEN DUYURU GELDİ

Konu ile ilgili olarak AÖF tarafından yayımlanan duyuruda yüz yüze eğitimlerin ‘İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde eğitim gören öğrenciler için gerçekleştirileceği ifade edildi.

Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için bazı derslere yönelik ücretsiz yüz yüze dersler de güz dönemi için 15 Ekim’de başlayacak. 

Türkiye genelinde 81 il ve 3 ilçede (Alanya, Bandırma, İskenderun) olmak üzere 87 merkezde (İstanbul’da 3 merkez: Avrupa Yakası –Davutpaşa, Anadolu Yakası – Göztepe ve Maltepe; Ankara’da 2 Merkez: Cebeci ve Beşevler) gerçekleştirilecek yüz yüze derslere AÖF öğrencileri öğrenci kimliklerini göstererek eğitimlere katılabileceklerdir.

Ayrıca öğrencileri derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini bugünden itibaren bulundukları ildeki AÖF Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki “Öğrenme Ortamları” ve oradan da “Yüz yüze Öğretim Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebileceklerdir.