Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı İçin Yazılı Sınav Ne Zaman?

Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için başvurular 18 Mart 2016 tarihinde sonlanmıştı. Maliye Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı için yazılı sınava hak kazanan adayların listesi 11 Nisan 2016 tarihinde “muhasebat.gov.tr” adresinden ilan edilecek. Sözleşmeli Bilişim Personeli adaylarına ayrıca yazılı bildirim ya da tebligat yapılmayacak.

Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı İçin Yazılı Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Yazılı ve uygulamalı sınav konuları Maliye bakanlığı tarafından belirlenecek ve söz konusu yazılı sınav 18 Nisan 2016 tarihinde başkent Ankara’da yapılacak. Uygulamalı sınav tarihi , yazılı sınav tarihinden sonra 15 gün içerisinde yine “www.muhasebat.gov.tr” adresinden ilan edilecek.

Yazılı sınav sonucunda 100 tam puan üzerinden 70 ve daha fazla puan alan adaylar söz konusu uygulamalı sınav için çağrılacak. Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için yapılacak yazılı ve uygulamalı sınavlardan 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar başaırılı sayılacak. Adaylar sınavlardaki nihai başarı derecelerine göre sıralamaya tabi tutulacak ve kontenjan sayısı kadar adayla sözleşme yapılacak.

Sözleşme imzalanacak adayların aylık brüt ücreti, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. üncü maddesinin (B) bendine göre istihdam edilecek ve sözleşme ücret tavanının iki katı olacak. Maliye Bakanlığı tavan ücretin altında sözleşme düzenlemeye ve ödeme yapmaya yetkilidir.
İletişim Adresi : Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2.Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Ankara.
İletişim Telefon numarası : 0312 415 27 79

Exit mobile version