KPSS Lise Matematik Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?)

ÖSYM tarafından 7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Matematik maratonu nihayet sona erdi. Sınava giren adaylar sınavın zorluğundan yakındılar. Peki size göre 2018 KPSS Matematik sınavı kolay mıydı zor muydu?

Türkiye genelinde uygulanan KPSS Matematik testine ilişkin detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.. 

KPSS MATEMATİK SINAV İÇERİĞİ

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Matematik testinde adaylara çoktan seçmeli 30 soru soruldu . Soruların içeriği ise;Sayısal ve mantıksal akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik sorulardan oluştu..

KOLAY MIYDI? ZOR MUYDU?

KPSS Matematik testinde hatalı soru var mıydı? Sınavda hangi soruda daha çok zorlandınız? Soruların yanıtlanması için verilen süre yeterli oldu mu?Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2018 KPSS Matematik sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version