Anadolu Üniversitesi AÖF Ders Ekleme ve Silme İşlemleri Ne Zaman Yapılacak?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme işlemleri tamamlandı ve AÖF öğrencileri tarafından ders ekleme ve silme işlemlerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. Bu konu hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

Kayıt yenileme işlemlerinin ardından ders ekleme ve silme işlemleri yatay geçiş öğrencileri için 3 Ekim 2018 ile 5 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Ders ekleme ve silme işlemleri 3 aşamada gerçekleştirilecektir. 

DERS EKLEME VE SİLME İŞLEMLERİ 5 EKİM’DE SON

Yatay geçiş kapsamında AÖF’e kayıt yaptıran adaylar ders ekleme işlemlerini bugünden itibaren 5 Ekim’e kadar yapabileceklerdir. Adaylar işlemlerini aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından Yatay Geçiş Ders Ekleme linkinden yapacaklardır.

Tüm bunların yanı sıra yatay geçiş ile kayıt yaptıran ve ders ekleme işlemini tamamlayan öğrencilerin ekledikleri ders veya derslerin kredisi 30 AKTS’yi geçiyorsa dönem öğretim gideri farkı oluşacaktır. Bu durumla karşılaşan öğrenciler oluşan fark ödemelerini 12 Kasım2018 ile 16 Kasım 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Bu tarihler arasında ödeme yapmayan adaylar için yasal faiz uygulaması başlayacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version