Öğretmen

40 Bin Mülakatsız Ek Öğretmen Ataması Talebi Twitter'da Gündem Oldu

Kamupersoneli.net olarak öğretmen adaylarının ek öğretmen atama taleplerini siz okuyucularımızla buluşturuyoruz. 

Bu kapsamda öğretmen adaylarının taleplerini yapmış olduğumuz haberlerimizle dile getiriyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza öğretmen adaylarının 40 öğretmen ataması için Twitter’da başlatmış oldukları sosyal medya çalışmasına dair detayları aktarıyoruz. 

ÖĞRETMENLERİN 40 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI TALEBİ

Öğretmen adayları Twitter üzerinden yapmış oldukları paylaşımlarda ek 40 bin ataması talebini dile getiriyorlar. 2018 yılı içinde gerçekleştirilen öğretmen ataması sayılarına dair bazı veriler paylaşan öğretmen adayları son alımların yetersizliğinden bahsediyorlar. 

Bu kapsamda mülakatsız ek öğretmen ataması talep eden öğretmen adayları paylaşımlarını #Mülakatsız40BinÖğrt etiketiyle yapmış oldukları paylaşımlarla dile getiriyorlar. Bizlerde Kamupersoneli.net ailesi olarak öğretmen adaylarının bu taleplerini sizlere aktarıyoruz. 

#Mülakatsız40BinÖğrt Etiketiyle Paylaşılan Ek Öğretmen Ataması Talepleri

”2017-2018 KPSS puanları ile Aralık ayında yapılacak olan 20 bin atama YETERSİZDİR. Talebimiz Şubat ayında 40 bin öğretmen ataması yapılmasıdır.”

”Emanetçisi olduğunuz emeklerimizin karşılığını almak için 117bin öğretmen ihtiyacına 20bin alım yetersizdir. Şubat’ta mülakatsız adil kontenjan dağılımlı 40bin atama talep ediyoruz.”

”Tarihin en az atamalarını hak etmiyoruz. Dışarda 500 bin öğretmen adayı varken 117 bin açık varken 20 bin atama yapılması anlamsız. Devletimize güveniyoruz”

”Bekleyen çok bir çok branş var Adil kontenjan dağılımı ile 40 bin atama bekliyoruz. 400 bin bekleyen 100 bin açık varken 20 bin çok komik kalıyor Sizin bu mağduriyeti en kısa sürede göndereceğinize eminiz sayın bakanım”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum