2016-DİB-MBSTS Sınav Yorumları ( Sınav Kolay Mıydı? – Zor Muydu? )

2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı heyecanı saat 14:00 itibariyle başlamıştı. Sınav sona erdi sınavda adaylara Kur’an Bilgisi, Tesfir, Akaid ve Kelam, Fıkıh ve İlmihal, Hadis , Siyer ve İslam Tarihi, Dinler ve Mezhepler tarihi konularından sorular soruldu. Sınava giren bir kaç tanıdığımıza ulaşmayı başardık ve sınavın daha önce belirtilen kaynaklara çalışılması halinde oldukça basit geçtiğini dile getirdiler.

Bilindiği üzere Kamupersoneli.net olarak kamuyu ilgilendiren sınavları takip ediyor ve sınava giren adayların yorumlarına değer veriyoruz. YGS hakkında da sınav yorumları almış ve sınava giren bazı adaylar bizlere sınavda bulunan bazı sorularda hata olduğunu dile getirmişti ve biz bu konuyu haberleştirmişti.

2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2016 DİB MBSTS) ‘ında sorulan sorular Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenip ÖSYM’e gönderilmişti.

2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2016-DİB-MBSTS ) Sizce Nasıldı? Sorular hakkındaki görüşleriniz neler? , Sınav esnasında dikkatinizi çeken bir olumsuzluk oldu mu? Sınav Merkezinde bulunan görevliler gerekli bilgilendirmeleri yaptı mı? , Sınav öncesi ve sonrası herhangi bir usulsüzlüğe rastladınız mı? bütün bu soruların cevabını bizimle paylaşabilirsiniz. Kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimizin yorumlarına değer veriyor ve her birini tek tek inceliyoruz. 

Kamu Haberlerini, Sınav haberlerini, Gündem haberlerini ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek çeşitli tartışmalara katılabilir, tartışma başlatabilir, görüş , öneri, şikayetlerinizi forum yöneticileri ve bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version