2018 Lise KPSS'ye Katılacak Adayların Dikkat Etmesi Gerekenler

ÖSYM tarafından 7 Ekim 2018 tarihinde KPSS lise uygulanacak. Sınavın hemen ardından her zaman olduğu gibi adaylarla beraber sitemizde soruları tartışacağız. 

Gerçekleştirilecek olan sınavın sorularının ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı bilinmezken sınav sonuçları ise 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır. 

KPSS lise için günler kala kamupersoneli.net olarak adayların dikkat etmesi gereken konuları okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

SINAVA KATILACAK OLAN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

Buna göre 2018 KPSS lise sınavına katılacak olan adayların sınav salonlarına giderken kimlik ve sınav giriş belgelerinin yanlarında olduğundan emin olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra sınava girecek olan adayın yanında herhangi bir metal küpe, yüzük vb. şeyler bulunmaması gerekmektedir.

Bu hafta sonu uygulanacak olan sınavda adaylar yanlarına sadece şeffaf pet şişe içinde su götürebileceklerdir. Ayrıca adaylar kimliklerini kaybederlerse ve sınav sabahı evde unuturlarsa açık olan nüfus müdürlüklerinden kolaylıkla temin edebileceklerdir. 

Tüm bunların yanı sıra sınava katılan adayın sınav esnasında sınav kağıdının kendi adına düzenlenip düzenlenmediğini kontrol etmesi gerekmektedir. Adayların cevap kağıtlarına kitapçık türü dahil gerekli bilgileri işaretlemeyi unutmaması gerekmektedir. Uzmanların tavsiyelerine göre sınava katılacak olan adayların motivasyon amacı ile bildikleri sorudan sınava başlayabilirler.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version