POMEM İlanı Geldi ! PÖH Alım İlanı da Gelecek Mi?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından önceki gün bir duyuru yayımlanarak polis alımı yapılacağı ifade edildi. 

Söz konusu polis alım ilanında alımların 23. Dönem POMEM kapsamında gerçekleştirileceği ifade edildi. POMEM kapsamında polis alım ilanında ön lisans mezunu ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği ifade edildi. 

Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda (7.200) erkek, (800) kadın alımı yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra söz konusu duyuruda ön lisans mezunu (1.800) erkek, (200) kadın alımı yapılacağı vurgulandı.

PÖH ALIM İLANI DA GELECEK Mİ?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından POMEM polis alım ilanının ardından PÖH alım ilanının yayımlanıp yayımlanmayağı merak konusu oldu. Binlerce aday tarafından beklenen PÖH alım ilanının ne zaman yayımlanacağı hakkında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılmadı. 

POMEM polis alımında adayların 1 Ocak itibari ile 32 yaşını doldurmamış şartına ilişkin talepleri karşılanmadı ancak adaylar PÖH alım ilanında taleplerinin yerine getirilmesini istiyorlar.

PÖH alım ilanı yayımlandığında veya ilanın ne zaman yayımlanacağı hakkında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldığında anlık bildirim almak için uygulamamızı indirin:

Exit mobile version