KPSS Lise- Ortaöğretim Çıkmış Sorular ve Cevapları

Kamupersoneli.net olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lise (ortaöğretim) soru ve cevapları ile alakalı olarak detayları paylaşıyoruz.

Kamu personeli olarak atanmak ve görev yapmak isteyen milyonlarca lise mezunu 7 Ekim 2018 tarihinde saat: 10:15’de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenecek 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecekler.

Sınava sayılı günler kala çıkmış sorular aranırken bizlerde kamupersoneli.net olarak geçmiş yıllarda ÖSYM tarafından adaylara sorulan soruları ve cevapları okurlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz.

ADAYLARA KAÇ DAKİKA SÜRE VERİLECEK?

Adaylar 2018 KPSS Lise (ortaöğretim) sınavına girmek için 60 TL ödediler ve geç başvuru ücreti olarak ise 90 TL ödeme yaptılar.

Bu kapsamda 7 Ekim 2018 tarihinde saat 10:15’de başlayacak 2018 KPSS lise düzeyinde sınava girecek adaylara 130 dakika süre verilecek.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lise “ortaöğretim” düzeyinde sınava girecek adayların sınav sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8 Kasım 2018 tarihinde erişime açılacak.

Adaylar geçmiş sorularda çıkmış sorulara erişim sağlamak istiyor.

Alt kısımda vereceğimiz bağlantı adresi üzerinden erişim sağlayabilirler ve geçmiş yıllarda çıkmış sorulara çözerek sınava hazırlanabilirler.

Exit mobile version