AÖF Duyurdu! Ek Yerleştirme İnternet Başvurusu ve Kayıtlar Hakkında Yeni Açıklama

Kamupersoneli.net olarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yayımlanan duyuruları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Söz konusu internet başvurularının 2 Ekim 2018 tarihinde başlayacağı duyuruldu ve başvuruların 5 Ekim 2018 tarihinde saat 17:00’da sona ereceği bildirildi.

İnternet üzerinden başvuruda bulunmayan adayların kayıt yaptıramayacağı ifade edildi ve internet başvurusu yapabilmenin kayıtlar için yeterli olmayacağı ifade edildi.

Diğer yandan 5 Ekim 2018 tarihinden sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılmasının mümkün olmadığı duyuruldu.

Adayların yaşayacakları elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hatlarının kesik olması vb. nedenlerle başvuru yapamama durumunda geç kalınması halinde de internet başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağı ifade edildi.

Ayrıca adayların internet başvurusu ile kayıt kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak AÖF bürolarına giderek bizzat başvuruda bulunarak kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

Adaylar internet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi üzerinden kılavuzlar bağlantısından veya aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilecekler.

Mazeretli Kayıt İşlemleri 5 Ekim 2018 Cuma günü mazeretli olanların kayıtları yapılacak.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Önlisans/Lisans Programlarına kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumlarından 2017-2018 öğretim yılı sonunda mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar da 2-5 Ekim 2018 tarihleri arasında geçici kayıt yaptırabilecektir.

Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar Fakültelere ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapabilecekler.

Söz konusu tarihe kadar mezun olduklarını ispatlayamayanların geçici kayıtlarının silineceği ve belirtilen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacağı duyuruldu.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Exit mobile version