Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Atama Sonuçlarını Açıkladı

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temini Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Komanda Branşlı Uzman Erbaş atama sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 

Konuya dair yayımlanan duyuruda, adayların sonuçlarını görüntülemek için sisteme e-Devlet üzerinden giriş yaparak öğrenebilecekleri bildirildi. 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temini Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, İzmir Yenifoça Jandarma Komando Teröristlerle Mücadele Okul Komutanlığı ile Manisa Kırkağaç 6. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı emrine atanan komanda branşlı Uzman Erbaş alımı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 

Adaylar açıklanan atama sonuçlarını ise Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temini Başkanlığı sonuç sorgulama ekranı üzerinden öğrenebilecekler. Adayların bu sonuç sorgulama ekranına ise e-Devlet şifleriyle giriş yapacakları bildirildi. 

Bir Yorum

  1. 29 yaşındayım askerliğimi jandarma komando olarak yaptım sözleşmeli değil gönüllü olmak istiyorum devlet büyüklerime sesleniyorum biri bana elini uzatsın .

  2. Kara kuvvetleri uzman çavuşluktan istifa eden jandarma uzman çavuşluğa başvura biliyormu . Sonuçta jandarma tsk dan ayrı ve iç işlerine bağlı . Bu konuda bilgisi olan varmı ?

  3. 2017 /10 jandarma uzman erbaş olmaya hak kazandık 7 ay oldu mülakatları kazanalı biz bu konu Hakkı'nda halen bir sonuç alamadık atmamız gerçekleşmedi bu konu Hakkı'nda bilgi verirseniz seviniriz

  4. Nisan ayı mülakata girenler ne zaman atanacak bilgisi olan varmı

  5. ben de nisan ayında girdim. heralde bundan sonraki atamalarda bizimle giren gruplar olacak inşAllah.

  6. Arkadaşlar bu alımlarda askerlik sarti varmi sahil güvenlik icin

  7. Biz 22/03/2018 de girdik sınavlara lakin bu gelişme yok hala çağrı gelmedi…