Ankara'da Kadın Öğretmen Kız Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulundu

Ankara Çankaya’da bulunan bir okulda matematik öğretmenliği yapan H.K.Y ismindeki kadın, 14 yaşında olduğu öğrenilen öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi.

Habertürk gazetesinden Fevzi Çakır’ın haberine göre , Ankara Çankaya ‘da bir okulda görev yapan kadın matematik öğretmeninin 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Taciz olayı 14 yaşındaki kız çocuğunun ailesi tarafından fark edildi.
Kızlarının telefonunu kontrol eden anne , kızının öğretmeni H.K.Y tarafından genç kıza çıplak fotoğrafları ve videolarını gönderdiğini gördü ve söz konusu belgelerle birlikte savcılığa şikayetde bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu taciz konusu hakkında soruşturma başlattı ve psikolog eşliğinde 14 yaşındaki genç kızın ifadesi alındı.

Tacizci Kadın Matematik Öğretmeni İntihara Kalkıştı

Öğretmeniyle samimi bir ilişki içerisinde bulunduklarını ve kendi isteği ile öğretmeninin evinde kaldığını dile getirdi ve öğretmeni H.K.Y’dan şikayetci olmadı. Ancak soruşturma, kız çocuğunun 15 yaşından küçük olması ve annesinin şikayetini geri çekmemesi nedeniyle devam etti . Söz konusu taciz olayı duyulunca öğretmen H.K.Y intihar girişiminde bulundu ve Ankara Üniversitesi Ruh Sağlığı Hastanesi’nde bir kapalı koğuşa yatırıldı.

Savcılık tarafından elde edilen video, fotoğraflar ve cinsel istismar dikkate alınarak dava açıldı. Davanın iddianamesinde “H.K.Y.’nin aynı okulda eğitim gören kız öğrencisi ile cinsel ilişki yaşamaya başladığı, birlikte gittikleri bir AVM’nin tuvalet ve otoparkında aracın içinde sarılarak öptüğü, cinsel istismarda bulunup oral seks yaptırdığı” iddia edildi.  Tacizci Öğretmenin 45 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması isteniyor.

 Kamupersoneli.net

Exit mobile version