Banka Personeli Alım İlanları

Tecrübeli/Tecrübesiz Adaylar Arasından Gişe İşlemleri Yetkilisi Alımı İlanı Yayımlayan Bankalar

Türkiye geneli farklı şehirlerde faaliyet gösteren bankalar kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Bankalar tarafından yayımlanan bu ilanlara farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adaylar başvuru yapabiliyorlar. Bizlerde Kamupersoneli.net olarak sizlere Gişe İşlemleri Yetkilisi pozisyonuna yapılan alım ilanlarını aktarıyoruz. 

GİŞE YETKİLİSİ ALIMI İÇİN İLAN YAYIMLAYAN BANKALAR

Kariyer siteleri üzerinden Gişe İşlemleri Yetkilisi alımı için ilan yayımlayan dört farklı banka bulunuyor. Bu bankalar yayımladıkları ilanlar ile deneyimli ve deneyimsiz adaylar arasından Gişe İşlemleri Personeli alımı yapacaklarını duyurdular. 

Buna göre alım yapacak bankaların listesi şu şekilde; Akbank, Aktif Yatırım Bank, Burgan Bank ve Türk Ekonomi Bankası

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

İlan edilen kadro için ilan yayımlayan bankalar alım yapacakları şehirlere dair de detayları paylaştılar. Buna göre bankaların alım yapacakları şehirleri sizlerle paylaşıyoruz. 

TEB alımlarını ”Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya)(Kartal, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe)” şehirlerinde yapacak. Burgan Bank tarafından yayımlanan ilanda alımların Denizli’de yapılacağı duyuruldu. Aktif Yatırım Bankası’da yalnızca İstanbul’da bulunan şubelerine alım yapacak. Akbank’da sadece İstanbul’da bulunan şubelerine alım yapacağını ilan etti.

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank, Aktif Yatırım Bank, Burgan Bank ve Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan Gişe İşlemleri Yetkilisi alımları için başvuru yapacak adaylar, bu bankaların belirledikleri tüm koşullara haiz olmamalılar. İlanlara başvuru koşullarını sağlamadan başvuru yapacak adayların başvurularının da geçersiz olacağı duyuruldu. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar https://goo.gl/xki4FC bağlantısı üzerinden başvurularını yapabilirler. Adaylar ayrıca söz konusu alım ilanı için Google veya diğer arama motorlarına Gişe Yetkilisi İş İlanları yazıp ara butonuna bastıklarında ilk çıkan arama sonucu üzerinden ilanlara ulaşabilirler.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bu işi öğrenmek için elimden geleni yaparım neden olmasın yapanlar nasıl yapıyorsa…