Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Er Alıyor

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Er Alıyor

Devlet Personel Başkanlığı; Jandarma Genel Komutanlığı’na yönelik sözleşmeli er alımının yapılacağını belirten ilanı yayınladı. Yayınlanan ilan doğrultusunda; halen silahaltında olan sözleşmeli er alımları gerçekleştirilecektir. Lise veya dengi okullardan mezun olmuş, askerlik hizmetini er veya erbaş olarak tamamlamış kişilerden ve bunlar arasından 15 Ocak 2017′ ye kadar terhis olabilecekler arasından Jandarma Komando ve Jandarma Asayiş alımları gerçekleştirilecektir.

ŞARTLAR

Türk Vatandaşı ve erkek olmak,

En az lise veya dengi okullardan mezun olmak,

Başvuru yaptığı esnada askerlik hizmetini yapıyor veya yapmış olmak,

Müracat ettiği tarihten itibaren terhis edilişinin üstünden 3 yıldan fazla süre geçmemiş olmak,

Tüm sınav ve mülakatlardan başarıyla geçen adaylar askeri hastahanelerde muayene edilerek, Jandarma Komando olur veya Jandarma Asayiş olur raporu alacaklardır.

Adayların en az 1.64 m boyunda olmaları gerekmektedir. 

Askerlik hizmetini yaptığı sırada üste hakaret, amire hakaret veya herhangi bir makam veya rütbeye gerekli yasa ve işleyişe aykırı davranışlarda bulunulmamış olmak,

Adayların vücudunun kusursuz, gögüs ve kaburgasında problem, vücudunda dövme veya yara, görme bozukluğu veya işitme bozukluğu olmaması gerekmektedir.

Güvenlik soruşturması olumlu olmak,

Yaşamında yasa dışı faaliyetleri benimsememiş, bu faaliyetlerde bulunmamış veya desteklememiş olması gerekmektedir.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Er Alıyor başvurular; 01 Nisan – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında www.jandarma.tsk.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version