Aöf

2018 AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı

Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuru ile 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi Açıköğretim (AÖF) İktisat ve İşletme Fakültelerinin kayıt yenileme işlemlerinin başladığını duyurdu. 

Bu kapsamda kayıt yenileme işlemleri yapacak adayların yapmaları gereken işlemler ve dikkat etmeleri gereken hususları sizlere aktarıyoruz. 

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan akademik takvime göre, 2018-2019 eğitim dönemi için AÖF kayıt yenileme işlemleri 24 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. Adaylar kayıt yenileme işlemlerini 12 gün boyunca 5 Ekim tarihine kadar yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemleri yapacak adaylar öncelikle http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linki üzerinden ders seçimi işlemlerini yapacaklar. 

Adayların ders seçimi işlemlerinde dikkat etmeleri gereken bir diğer husus ise 45 krediyi geçmemeleri konusunda. Anadolu Üniversitesi ders seçimi ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu. ”Güz Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Ders seçimi (ekle-sil) işlemi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır.”

ÖDEME İŞLEMLERİ SONRASI DERS EKLE SİL YAPILMAYACAK

AÖF kayıt yenileme işlemlerinde adaylar ders seçiminden sonra ödeme yapacaklar. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapabilir. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işlemleri yeniden yapılmayacak. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilecekler.