2018 önlisans KPSS geç başvuru süreci ne zaman başlayacak?

Memur olma hayali kuran milyonlarca aday 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına başvurularda bulundular. 

Başvuruda bulunamayan önlisans adayları için ise hala başvuru yapma şansları devam ediyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre belirtilen tarihler arasında 2018 Önlisans KPSS için başvuru yapamayan adaylar bir günlük geç başvuru gününde başvurularını yapacaklar. 

2018 ÖNLİSANS KPSS GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN?

ÖSYM yayımladığı sınav takviminde 2018 Önlisans KPSS başvurularının 28 Ağustos ile 12 Eylül tarihinde alınacağını duyurmuştu. Yüz binlerce aday ÖSYM tarafından ilan edilen bu başvuru tarihleri arasında başvurularını yaptılar. ÖSYM Başvuru Merkezleri’nden şahsen yada ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden elektronik olarak başvuru yapan adaylar sınav tarihini beklemeye başladılar. 

Ancak bazı adaylar ÖSYM tarafından ilan edilen bu başvuru tarihleri arasında başvurularını çeşitli nedenlerden dolayı yapamadılar. Bu kapsamda başvurularını yapamayan adaylar da geç başvuru gününde başvurularını gerçekleştirecekler. 

Geç Başvurular 26 Eylül Tarihinde Yapılacak

ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuza göre geç başvurular 26 Eylül 2018 tarihinde başlayacak ve aynı gün saat 23.59’da sona erecek. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 90 TL sınav ücreti ödeyerek gerçekleştirecekler. Başvurular ise ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak yada ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapılacak.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version