Türk Telekom Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

Türk Telekom Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

Geçtiğimiz günlerde Avea,TTnet, Turk Telekom birleşmesinin altından önemli iletişim ve internet hizmetlerinin Türk Telekom çatısı altında toplanması bilgiler paylaşılmıştı. Bütün kullanıcıların tek bir çatı altında Türk Telekom adı altında kullanıcılarına ve tüketicilerine hizmet almaya başlayacak olması da hizmeti verecek personel ihtiyacını ortaya çıkarmış olacak ki; Türk Telekom çok sayıda personel alımı yapacağının bilgisini verdi. Türk Telekom yayınladığı ilan üzerinden bir çok meslek koluna yönelik personellerin alımını yapacak. 

Alım Yapılacak Meslek Kolları

Kampanya Operasyonları Uzmanı, Call Center Customer Representative, Satış Sistemleri Geliştirme Uzmanı, Envanter Yönetim Sistemleri Kıdemli Uzmanı, Veri Depolama Operasyon Uzmanı, Kurumsal Çağrı Merkezi Kalite Uzmanı gibi daha bir çok meslek koluna yönelik alımlar yapılacaktır. Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Depolama, Müşheri Hizmetleri, Ekonomi, Hukuk kategorilerinden de alımlar yapılacaktır.

İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilgili bağlantı linkine tıklayarak başvurmak istedikleri pozisyonlara; özgeçmişleri ve ön yazılarıyla başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlanlar yayımda kaldığı sürece başvur butonları aktif olacak, başvurular alınacaktır. Uygun görülen adaylar bilgilendirilerke mülakatlara davet edilecek, ya da görüşülmeye çağırılacaktır.

Adaylar, birden fazla pozisyon için başvuruda bulunabilirler. Ancak kurum gözünde iyi bir intiba bırakmayacağı için dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle özgeçmişlerinin hazırlanması noktasında da son derece dikkatli olunması gereklidir. Başvurular online olarak yürütüleceği için çok sayıda başvuru toplanacak, en uygun adaylar arasından seçimler gerçekleştirilecektir.

Türk Telekom çok sayıda personel alımı yapacak; yayınlanan tüm ilanlara ulaşmak isteyen adaylar;

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/#tblFirmaIlanlari

bağlantısını takip ederek tüm ilanlara ve gerekli bilgilere erişebilirler.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version