TMO 'da 3 Daire Başkanı Görevden Alındı

TMO’da deprem. 3 Daire başkanıyla birlikte toplam 5 yönetici paralel yapı şüphesi sonucu görevden alındı.
TMO ‘da paralel yapı incelemesi yapıldığı öğrenildi.

Kurum içerisinde çalışanlardan alınan bilgilere göre söz konusu görevden alınan personellerin paralel yapıyla ilişkileri olduğu gerekçesiyle yapıldığı öğrenildi. Görevden alınmalarla ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından açıklama geldi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in talimatı sonrasında ,  Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Mandıracı,  Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Fındık İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Bahar,  Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Özkan Günday,  Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Teftiş Kurulu Başkanı Selami Gülen ve Kurumun Eğitim Şube Müdürü Haluk Türkoğlu’nun görevden alındığı bildirildi.

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) ‘nde yaşanan söz konusu görevden alma uygulamalarının  Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) içerisinde paralel yapıyla ilişiği olduğu tespit edilen personeller için uygulandığı öğrenildi.

Kamu haberleri, son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri , sınavların öncesi , Sınav sonrası ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği android uygulamayı cep telefonunuza indirerek her yerde takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net forumu sizlerin yoğun talepleri doğrultusunda beta aşamasına girdi ve forum şu an için ziyaretçilerin kullanımına açık. Kamupersoneli.net forumunu ziyaret ederek herhangi bir tartışmaya katılabilir, tartışma başlatabilir, öneri ve şikayetlerinizi forum ziyaretçilerine ve forum yöneticilerine bildirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net

Exit mobile version