Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 19 Akademik Personel Alıyor

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 19 Akademik Personel Alıyor

Devlet Personel Başkanlığı resmi web adresinde yayınlanan ilan doğrultusunda Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademik personel alımının yapılacağını duyurdu. Üniversite rektörlüğü tarafından yapılan ilan doğrultusunda, profesör, doçent ve yardımcı doçent alınacak. 19 akademik personel alımının yapılacağı ilanda; tüm adayların belirtilen niteliklere ve şartlara uygunluk sağlaması gereklidir. Gerekli nitelikleri barındırmayanlar, adaylık başvurularında bulunamayacaktır.

Başvuru niteliklerini taşımadığı tespit edilen adayların da daha önceden yapılmış başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İLAN BİLGİLERİ

Bilgisayar Mühendisliği, Biyomühendislik, elektrik-elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, gıda mühendisliği, inşaat mühendisliği,makine mühendisliği, havacılık ve uzay bilimleri mühendisliği, uluslararası ticaret ve finansman, işletme, turizm işletmeciliği bölümlerine yönelik yapılacak olan akademik personel alımlarında; doçent, yardımcı doçent ve profesör kadrolarına alımlar gerçekleştirilecektir.

Adaylar başvuru formlarını, www.adanabtu.edu.tr adresinden edineceklerdir. Gerekli başvuru formu ve evraklara sahip olmayan adaylar, başvuru yapamayacaklardır. Ayrıca adaylar yalnızca bir kadro için başvuruda bulunabilirler. Birden fazla başvuru gerçekleştiren adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 19 Akademik Personel Alıyor ilanına başvuruda bulunabilmek için gerekli tüm detaylara ve bilgilere www.dpb.gov.tr adresinden edinebilirsiniz.

Adayları ilgilendirmekte olan, başvuru süresi, atama işlemleri veya diğer işlemlere yönelik tüm bilgilendirmeler yine üniversitenin web sayfası olan www.adanabtu.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2016
 

Exit mobile version