KPSS Mağdurları Soruyor "ATT Alımı Neden Yok ? – Tıbbi Sekreter Alımı Yeterli Mi?"

Sağlık Bakanlığı 3103 Personel Alımı gerçekleştirecek. Personel alımı için yazdığımız haberde bakanlığın Acil Tıp Teknisyeni alımının olmadığını gören sağlıkçılar isyan etti.

ATT mezunları atamalarda kendilerine haksızlık yapıldığını ve mağdur olduklarını kamupersoneli.net üzerinden dile getiriyor. Kamunun sesi olma konusunda emin adımlarla ilerleyen kamupersoneli.net ailesi olarak değerli ziyaretçilerimizin bu taleplerini haberleştirdik. Senelerce bin türlü zorluklarla okuyan ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’nda iyi puanlar alan ATT mezunları Sağlık Bakanlığı‘ndan bir açıklama bekliyor. 3103 Personel alımı gerçekleştirecek olan bakanlık 1 tane bile Acil Tıp Teknisyeni almıyor. Ayrıca Bakanlığın alım haberine Tıbbi Sekreter alımı içinde bir çok yorum geldi. Tıbbi Sekreterlik ve Dökümantasyon mezunu onlarca KPSS mağduru her sene çok fazla kişinin ilgili bölümlerden mezun olup açıkta kaldığını dile getiriyor.

2016 ATT Atamaları şimdilik gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Bakanlığın alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeye devame deceğiz. ATT mezunlarının bu taleplerine bakalım Sağlık Bakanlığı’ndan bir yanıt gelecek mi?.  Her sene haddinden fazla Tıbbi sekreterlik mezunu işsizlikten dert yanıyor. Sağlık Bakanlığı 25 Tıbbi Sekreter alacak. Sektörde iş bulmakta zorlandıklarını dile getiren Tıbbi Sekreter’ler madem iş bulamayacağız bu bölümler neden üniversitelerde bulunuyor? diye soruyorlar.

Yine bizlere sitemizin yorum kısmı aracılığıyla Evde Sağlık Hizmetleri ve Yaşlı Bakım Teknikeri alımının neden olmadığı ve ileride atama olup olmayacağı soruluyor. Binlerce Evde Sağlık Hizmetleri ve Yaşlı Bakım Teknikeri işsiz ve atama haberi bekliyor.

 Saygıdeğer ziyaretçilerimiz kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirerek her türlü gelişmeden her yerde haberdar olabilirsiniz. Ayrıca kafanızdaki sorular, öneri ve şikayetlerinizi forum.kamupersoneli.net adresinde başlık açarak ziyaretçilerimizle ve forum yöneticilerimizle paylaşabilirsiniz.
Kamupersoneli.net / Özel Haber

Exit mobile version