ÖSYM Tarafından 2016-TUS İlkbahar Dönemi için Giriş Yerleri Duyurusu Yapıldı

10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan 2016 TUS İlkbahar dönemi sınavına başvuran adaylar için sınava girecekleri sınav merkezlerine atanma işlemleri tamamlandı. 10  Nisan 2016 ‘de gerçekleşecek olan 2016 TUS İlkbahar dönemi sınavının Temel Tıp Bilimleri testi 09:30’da Klinik Bilimleri Testi ise saat 14:30’da yapılacak. ÖSYM tarafından yapılan duyuruya göre adaylar, sınava girecek yerlerin bilgisini gösteren “sınava giriş belgesi” ‘ni , Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ve aday şifrelerinin yardımıyla Aday İşlem Sayfası (http://ais.osym.gov.tr) üzerinden edinebilirler.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-TUS İlkbahar Dönemi Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-TUS İlkbahar Dönemi için başvurular 17 şubat 2016 tarihinde başlamış 29 Şubat 2016 tarihinde sonlanmıştı. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-TUS İlkbahar Dönemi sonuç açıklama tarihi 28 Nisan 2016 olarak açıklanmıştı. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-TUS İlkbahar Dönemi sınav sonuçları ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-TUS İlkbahar Dönemi hakkında merak ettiklerinizi ve Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-TUS İlkbahar Dönemi hakkında görüşlerinizi forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, sınavların öncesi ve sonrası , son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takipte kalın. Her türlü gelişmelerden her yerde haberdar olabilmek için kamu personeli tarafından android cihazlar için geliştirilen android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version