Milli Savunma Üniversitesi 221 Öğretim Elemanı Alımı İçin İlan Yayımladı!

Kamupersoneli.net olarak akademik personel alım ilanlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Söz konusu bu haberimizde Milli Savunma Üniversitesi tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanı detaylarını paylaşıyoruz.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan detaylara göre sivil kaynaktan profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Ayrıca adayların başvurularını MSÜ Rektörlüğüne (Yenilevent/İstanbul); doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ile araştırma görevlisi kadrolarına başvuracak adaylar tarafından ise ilgili dekanlık/astsubay meslek yüksek okulu müdürlüğü/enstitü müdürlüğüne yapmaları gerektiği duyuruldu.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Yayımlanan ilana yapılacak olan başvurular ise;20 Eylül 2018 tarihinde başladı ve 4 Ekim 2018 (ilan metninin yayımladığı tarihten 15 gün içerisinde) sona erecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda adaylardan talep edilen genel şartlar ise şöyle;

Adayların fakültelerin lisans dereceli bölümlerinden mezun olmaları isteniyor.

Ayrıca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olan adayların başvuru yapmaları gerektiği duyuruldu.

Doktor öğretim üyeliğine başvuru yapılması için ise adayların YDS’den en az 55 puan almış olmaları gerekiyor.

Diğer yandan öğretim üyesi haricinde kadrolara başvuru yapacak adayların YDS sonucu en az 50, ALES sonucu en az 70, olması gerekiyor.

Ufak bir hatırlama ise; (30 Eylül 2018 tarihinde yapılacak ALES sonucu açıklanana kadar adayların son beş yıl içindeki ALES puanı geçerlidir)

Araştırma görevlisi kadrosuna başvuru yapacak adayların 1 Ocak 1984 sonrasında doğmuş olmaları talep ediliyor.

Yurtdışından alınan lisans ve yüksek lisans diplomaları için YÖK tarafından doktora diplomaları için Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından verilecek denklik onaylarının alınmış olması talep ediliyor.

Exit mobile version