Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 16 Akademik Personel Alıyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 16 Akademik Personel Alıyor

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sitesi üzerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 16 akademik personelin alınacağı yönünde bildiri yayınlandı. İlanda alınacak olan personeller ve nitelikleri detaylı olarak belirtilmiş olmakla beraber, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sitesi üzerinden de diğer akademik personel alımlarına ulaştıkça aktarıyor olacağız.

İlana başvuruda bulunacak adaylarda profesör ve doçent kadrosuna başvuruda bulunacaklar üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’na yardımcı doçent kadrosna başvuracak adayların da ilgili birimlere başvurularını yapmaları gerekli görülmüştür. Posta ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurularda eksik belge veya posta yoluyla başvurular geçersiz sayılacak, işlemler yürütmeye alınmayacaktır.

ALINACAK PERSONEL: 16 Akademik Personel

GENEL ŞARTLAR

Başvuracak kişilerde 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun ilgili maddeleri uygulanacaktır.

Adaylar, hangi dilden sınava gireceklerini ilgili dilekçelerinde belirtmek zorundadırlar. Adaylar başvuruda istenilen belgeler ile beraber sabıka kaydı, diploma, yayın, kimlik fotokopisi, ilgili dilekçeler ve üniversitenin web adresi olan www.ksu.edu.tr adresinden alınacak başvuru formu ile ibraz etmek durumundadırlar.

Alınacak personellere ilişkin fakülteler: Ziraat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Elbistan Teknoloji Fakültesi şeklinde belirtilmiştir.

İlanla ilgili tüm bilgilere ulaşmak isteyen adaylar; http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?f4a5ad91-62ef-426b-914a-df809293ae78 bağlantısını takip ederek Devlet Personel Başkanlığında yayınlanan ilan metnine ulaşabilirler.

​Son Başvuru Tarihi : 14 Nisan 2016

Kamupersoneli.net

 

Exit mobile version