2017 KPSS Mağduru Öğretmenler Atama İstiyor !

Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin ek öğretmen atamasında 2017 KPSS mağduriyeti yaşayan adaylar sosyal medya üzerinden bir araya geldiler. 

Adaylar yaptıkları paylaşımlarda Milli Eğitim Bakanlığından yeni bir öğretmen ataması beklediklerini ve bu atamanın ise sadece 2017 KPSS ile olmasını talep ediyorlar. 

2017 KPSS PUANLARI İLE ATAMA İSTENİYOR

Adayların sosyal medyada toplanmasının yanı sıra bazı adaylar tarafından tüm adaylarımızın talebini gündeme getirdiğimizden dolayı çeşitli geri bildirimler gönderildi. 

Adaylar tarafından sitemize gönderilen geri bildirimlerde yine Milli Eğitim Bakanlığından sadece KPSS 2017 puanları ile öğretmen ataması talep edildi. Ancak konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri tarafından bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında bir açıklama yapıldığında adaylarımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz…

Tüm bunların yanı sıra öğretmen atamaları hakkında adayların paylaşımlarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ADAYLARIN PAYLAŞIMLARI

– 2017 KPSS ile atama bekleyen öğretmenlerin mağduriyeti giderilmelidir.

– Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 20 bin ek atama takvimi yeniden düzenlenmeli ve 2017 KPSS ile yaşanan mağduriyet bir an önce giderilmelidir.

– Yasal düzenleme ile 20 bin öğretmen atamasına 2017 KPSS ile de başvuru alınacak. Ama sadece başvuru yapmış olarak kalacağız. Bizler atanmak istiyoruz.

– Sayın Müdürüm Hamza Aydoğdu 20 bin atama ortak puanla yapılacak ama 2017 puanıyla kimse atanamayacak. Bir çözüm bulunacak mı?

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version