Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı Yayımlandı

İş Bankası kendi kurumsal internet sitesi aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve bu kapsamda müfettiş yardımcısı alımı yapacağını belirtti. 

Söz konusu ilana ilişkin detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

İş Bankası tarafından yayımlanan ilanda bankanın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin ve yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilmek üzere müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

İş Bankası müfettiş yardımcısı alım ilanına başvurular 10 Eylül 2018 tarihinde başladı ve ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 30 Ekim 2018 tarihine kadar yapacaklardır. Adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresinden yapacaklardır. Bunun yanı sıra başvurular kapsamında adaylar mys@isbank.com.tr adresine istenen bilgi ve belgelerin kılavuzda belirtilen formatta göndermeleri gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR

İş Bankası tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların her ilanda olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmeleri gerekmektedir. Ayrıca İş Bankası tarafından yayımlanan ilana sadece 11 Kasım 1988 sonrasında doğanlar başvuru yapabilecektir. İlana başvuru yapacak olan erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da en erken 2019 yılı Haziran ayına kadar erteletmiş olması gerekiyor. Adayların başvuru kılavuzunda belirtilen 4 yıllık eğitim everen fakültelerin birinden mezun olmaları gerekirken daha önce İş Bankası tarafından yapılan hiçbir sınavda başarısız olmamaları gerekiyor.

Tüm bunların yanı sıra adayların daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmaları gerekiyor ve adayların sağlık durumunun seyahat etmeye ve başvuru yaptığı işte çalışmaya elverişli olması gerekiyor.