POMEM ve PÖH Alımlarında Yaş Şartının 32 Olması Talebi Twitter'da Gündem Oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında binlerce aday tarafından Polis Özel Harekat alımlarının yapılması bekleniyor. Bunun yanı sıra adaylar POMEM alımlarını da sabırsızlıkla bekliyorlar. Adaylar bu alımlar için taleplerinin gündeme getirilmesini istiyorlar. 

Bundan önce Polis Özel Harekat alımları hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yapmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında yaş şartı hakkında düzenleme yaptıklarını belirterek yaş şartında 1 Ocak’ı esas alacaklarını vurgulamıştı. 

1 OCAK ESAS ALINIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında “10 bin kişi için 280 bin kişi başvurdu. Yaş 28 idi. Biz 30 yaptık. Yaş olarak 1 Ocak’ı esas alacağız” ifadelerine yer vermişti.

Bundan önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında gençlerin Özel Harekat Polisi olmak için büyük ilgi gösterdiklerini belirterek 10 bin kişilik alım için 280 bin kişinin başvuru yaptığını hatırlattı.

KADIN PÖH ALIMI YAPILACAK

Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında kadın Polis Özel Harekat alımının da yapılacağını belirtti. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kadın Polis Özel Harekat alımlarının ne zaman yapılacağı hakkında açıklama yapmadı.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Bu gelişmelerin yanı sıra adaylar yaş şartı hakkındaki yeni taleplerinin gündeme gelmesini istiyor. Adaylar Polis Özel Harekat ve POMEM alımlarında yaş şartının “1 Ocak Esas Alınarak 32 Yaşını Doldurmamış Olmak” şeklinde olmasını talep ediyorlar .Adaylar bu taleplerini çeşitli platformlardan duyurdular. POMEM alımları için adaylar yaş şartı düzenlemesinin yapılmasını talep ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak adayların POMEM ve PÖH alımları hakkında taleplerini gündeme getiriyoruz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

Exit mobile version