Yapı Kredi Bankası Çok Sayıda Personel Alacak

Yapı Kredi Bankası Çok Sayıda Personel Alacak

Çalışanlarına sağladığı sosyal imkanlar ve fırsatlar ile adından sıkça söz ettiren Yapı Kredi Bankası resmi web sitesi üzerinde açık bulunan pozisyonlara yönelik iş ilanlarını yayınlıyor. Tüm bunları da Yapı Kredi Kariyerim programı altından yürütüyor. Çalışanlarının mesleki gelişimleri kadar sosyal yaşantılarına da son derece önem veren Yapı Kredi Bankası çok sayıda personel alacak. Personel alımları bir çok meslek ve faaliyet grubundan olmakla beraber güncelliğini koruyan ilanlardır.

İlanlara başvuracak adayların, Yapı Kredi Bankası Kariyerim programını incelemelerini de tavsiye ediyoruz. Yapı Kredi; yeni mezun, mezun ve deneyimli olmak üzere bir çok meslek erbabına kucak açıyor. Ayrıca onların mesleki gelişimlerine, sosyal gelişimlerine ve geleceklerine de ciddi yatırımlar gerçekleştiriyor. Çalışanlar sosyal imkanlara fazlasıyla sahipler.

İşte Yapı Kredi Bankası tarafından yayınlanan personel alımları:

1) Ticari Kredi Uzmanı

2)Risk Stratejileri Uzmanı

3)Bireysel Kredi Uzmanı

4)Uzman Yazılım Geliştiricisi

5)İş Analisti

Yukarıda yer alan ilanlar doğrultusunda tüm adaylar, ilgili meslek ve faaliyet kollarına başvurularda bulunabilirler. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen kişiler, https://kariyerim.yapikredi.com.tr/Announcement/Index bağlantısını takip ederek ilgili ilanlara ve tüm detaylarına ulaşabilirler.

İlanlar personel ihtiyaçları olduğu süre zarfı boyunca yayında olan ilanlardır. İlanların yayınlanma tarihleri ve istenilen nitelikler ilan bağlantılarında bulunmaktadır.

Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın bu konuyla alakalı bir de kariyer geliştirme programı bulunuyor. Burada Tanışalım başlığı ile inovatif bir kariyer planlaması ve gelişim imkanı da yaratmış oluyor. Tüm detaylar ve bilgiler için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilir, Yapı Kredi Bankası kariyer fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version