Sözleşmeli Personel Alım İlanları

SGK Sözleşmeli Programcı ve Çözümleyici Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

SGK Sözleşmeli Programcı ve Çözümleyici Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu 45 sözleşmeli programcı ve 10 sözleşmeli çözümleyici ilanı için başvurular sona eriyor.Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan personel alım ilanı duyurusuna göre Sözleşmeli Çözümleyici ve Programcı alımı için son başvuru tarihi 1 Nisan 2016. Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 45 programcı , 10 çözümleyici alınacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Programcı ve Çözümleyici Alımı İçin Başvuru Şartları

Başvuru için şartlar 657 sayılı kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalı, SGK’dan herhangi bir emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmalı, 2014 Yılı KPSS KPSSP3 puan türünden en düşük 60 puan almış olmalı, Yurtiçi ya da yurt dışında ingilizce öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezuniyet şartı bulunuyor. Personel alım ilanına başvurmak isteyen adaylar “www.sgk.gov.tr” adresinde bulunan ilan ekindeki dilekçe ve talep edilen belgeleri, SGK Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.

Başvuru sırasında hangi ekler isteniyor

Başvuruda bulunacak adaylar KPSS sonuç belgesinin aslı veya internet çıktısını, diplomanın aslı yada noter, okul , kurum tarafından onaylı örneğini, YDS sonuç belgesinin aslı ya da çıktısını, Öğrenim gördüğü okulun öğrenim dilinin ingilizce olduğuna dair okuldan alınacak belge, iş tecrübesi belgesi ve özgeçmişlerini başvurularına eklemeleri gerekiyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu 45 sözleşmeli programcı ve 10 sözleşmeli çözümleyici ilanının tamamına aşağıdaki pdf dosyasına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
SGK Sözleşmeli programcı ve sözleşmeli çözümleyici ilanı için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net