İş Bankası En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İlan Yayımladı

İş Bankası kendisine ait internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuruyla beraber İstanbul’da bulunan şube ve müdürlüklerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

İş Bankası tarafından yayımlanan Güvenlik Görevlisi alım ilanına ilişkin tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. İlan metninde yer alan başvuru koşulları, başvuru süreci ve başvuruların nasıl yapılacağına dair tüm detaylar şöyle,

İŞ BANKASI GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre İş Bankası, İstanbul’da bulunan şube ve müdürlüklerde görevlendirmek üzere Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Söz konusu alım ilanına ise İş Bankası tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İş Bankası’nın yayımladığı ilan metninde yer alan başvuru koşulları;

”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 27 Eylül 1990 ve sonrasında doğmuş olmak, En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak, İstanbul’da ikamet etmek ya da bu şehirde ikamet edebilecek olmak, Geçerlilik süreci 27 Eylül 2019 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak, Askerlik görevini 27 Eylül 2018 tarihi itibariyle tamamlamış olmak, boyu en az 175 cm olmak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlamak, herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, harhangi bir suçtan hapis cezasına hüküm giymemiş olmak ve daha önce İş Bankası tarafından yapılan Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför veya Operasyon Elemanı işe alım sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.”

BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru süreci başlamış olmakla beraber ilana son başvuru tarihi 21 Eylül olarak açıklandı. İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını elektronik olarak yapacaklar. 

Exit mobile version