TEB Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

TEB Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

Türk Ekonomi Bankası, kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere banka personelleri alımı yapıyor. Çok sayıda personel alımının gerçekleştirileceği bilgisini verirken, bir çok farklı şehirden ve meslekten alımların yapılacağının bilgisini de verelim.

1927 yılında kurulmuş olan ve Türk bankaları arasında saygın bir noktada konumlanmış TEB’ in yapacağı personel alımlarına yönelik ihtiyaç dahilinde olan personel pozisyonları aşağıdaki şekildedir:

Bilgi Teknolojileri

Raporlama,

Mali Yönetim,

Sistem Geliştirme Yönetmeni,

Aktif Satış Temsilcisi,

Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi,

Bilgi ve Proje Yöneticisi,

Tarım bölge yöneticisi,

Bordro ve Özlük,

IT Uygulama ve Proje Uzmanı,

Bilgi Teknolojileri Hazine İşler Analisti,

Hukuk Operasyon Yöneticisi,

Makine Mühendisi şeklinde ve daha çok sayıda meslek grubuna yönelik alımlar gerçekleştirilecektir.

TEB Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak. Başvuracak olan adayların, ilanlarda belirtilen tüm şartlara uygunluk göstermesi gerekmektedir. Uygun olmayan adayların, adaylık işlemleri yürütülemeyecek, başvuruları alınmayacaktır. Ayrıca adayların burada belirtilen tüm nitelik ve şartlara uyduğunu da ibrazı gerekli duyulmaktadır.

Tüm ilanlara göz atıp, başvurularını yapmak isteyen adaylar; http://www.kariyer.net/teb-turk-ekonomi-bankasi-is-ilanlari-c1126-p1370/?a=2 bağlantısını takip ederek başvuru ve detaylı bilgilere de erişebilmektedirler. Adayların başvurularına yönelik alımlar yukarıda linki verilen bağlantı üzerinden gerçekleştirilmekte olup, başvuru tarihleri ve şekilleri de yine belirtilen adreste detaylıca yer edinmektedir.

kamupersoneli.net sitemizde yayınlanan tüm ilanlardan ve en güncel kamu haberlerini ilk siz öğrenmek isterseniz, android uygulamamızı indirerek anında tüm güncel paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version