Sağlık Bakanlığı 3103 Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı 3103 Personel Alımı Yapacak

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfası üzerinde yayınlanan bildiriye göre, Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 3103 sağlık personeli istihdam edilecektir. Alınacak olan personellere yönelik tüm bilgiler ilanda yer almakla birlikte, görev yapacak kişiler tam zamanlı olarak çalışacaklardır. Alınacak personeller, ortaöğretim, önlisans, lisans düzeyleri ayrı olmak üzere 3 ayrı koldan sözleşmeli personel alımlarına ilişkin yönetmeliklerle gerçekleştirilecektir.

Başvuracak olan adaylar; tercihlerini 12-18 Nisan 2016 tarihleri arasında yapacaklardır. Tercihler ais.osym.gov.tr adresinden gerçekleştirilecek olup, posta yoluyla tercih işlemleri gerçekleştirilmeyecektir. 

İlana başvuruda bulunacak olan adaylar için başvuru süreleri uzatılmayacaktır.

Sağlık Bakanlığı 3103 personel alımı yapacak, alınacak olan personellere ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

Tercih işlemlerini internet üzerinden gerçekleştiren sağlık personelleri için duyurma işlemleri, yhgm.saglik.gov.tr adresinden, thsk.gov.tr adresinden, tkhk.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Alınacak olan tüm sağlık personelleri sözleşmeli personel alımına ilişkin yürürlükte olan yönetmelik gereği yürütülecektir. Ayrıca alınacak olan tüm personeller de yine sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin yönetmelikle bütünleştirilmiş bütçe ile karşılanacaktır. Başvuruda bulunacak olan adayların, tercihlerini belirtilen internet adreslerinden belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekmektedir. Posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek olup, geçersiz sayılacaktır.

İlanla ilgili Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sitesi adresinden yayınlanan sağlik-bakanligı-personel-alimi.pdf  bağlantısını tıklayarak, başvuruyla ilgili tüm bilgilere ve duyurulara ulaşabilirsiniz.

Tercih Tarihleri: 12 Nisan 2016-18 Nisan 2016

Kamupersoneli.net

Exit mobile version